Home › Als je voor echtheid gaat...... Als je voor echtheid gaat.......

Echtheid, ongekunsteldheid, schoonheid van binnenuit is wat ik graag wil laten zien in mijn foto's. Na zes jaar Stedelijke Academie voor Schone Kunsten te Sint-Niklaas (B) ben ik helemaal klaar om deze echtheid te tonen aan het publiek.

Mijn vierdejaars eindwerk voor deze academie heb ik in het schooljaar 2007 / 2008 gefotografeerd op de Vrije School Zeeland in Middelburg. De peilers van de Vrije School filosofie - denken, voelen en willen - heb ik vertaald in hoofd, hart en handen, wat heeft geresulteerd in tweeluiken van hoofden en handen van kinderen. Een aantal van de foto's van deze eindopdracht is te zien onder "Eindwerk  I".


Voor mijn zesdejaars eindwerk heb ik mijn eigen biografie onderzocht. Hieruit zijn 6 dubbelbeelden ontstaan over mijn leven, 5 interieurfoto's en 4 foto's van mijn gezin. Dit werk is te zien onder "Eindwerk II".

De foto's onder "Zwangerschap", "Studioportretten", "Op lokatie" en "Huwelijk" heb ik gemaakt in opdracht of voor mezelf in mijn eigen leefomgeving (vriendjes/vriendinnetjes van mijn kinderen, op school, op het voetbalveld e.d.). Publicatie geschiedt uiteraard enkel na toestemming van de ouders en/of betrokkenen.